Wie ben ik?

Even voorstellen…….Ik ben Adriene, 39 jaar en al meer dan 10 jaar woon ik in Perth, Australie!

More About Me

Zoals ik al eerder verteld heb, ben ik deze website begonnen omdat ik toch merk dat er in de westerse wereld (vooral in Europa) anders over yoga wordt gedacht dan wat yoga eigenlijk voor bedoeld is!

Ik wil absoluut geen reclame website zijn, vandaar dat ik geen scholen benoem waar ik mijn yoga lessen geef, ook wil ik geen online cursus pakket aanbieden, omdat er hier in mijn opinie genoeg aanbod van is op YouTube! Ik wil een platform zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de oosterse stijl van Yoga en mensen doen laten beseffen dat Yoga er voor iedereen is en niet voor de flexibele “hippe” millenniums onder ons…

Doordat ik vaak reis tussen Nederland, Bali en Perth, en op verschillende Yoga scholen actief ben als instructrice heb ik in de afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan die ik graag de aankomende tijd met jullie in mijn BLOG posts wil gaan delen!

 Houd deze website dus in de gaten!

pexels-photo-373946-2

Yoga & Corona?

Helaas door de corona maatregelen worden we beperkt in onze vrijheid. Gelukkig kunnen we Yoga altijd en overal uitoefenen mits je maar zelf tevreden bent waar jij jouw innerlijke rust kunt vinden!

Pregnant woman relaxing and practicing yoga at home

creëer je eigen rust

Sport yoga video streaming. Stay home. Home fitness workout class live streaming online

overal & altijd!

Wat collega's van mij vinden!

I miss you guys! Thank you for writing something for me!

See you all soon in Perth!! 

s5

Clarissa Wolman

"Adriene, thank you for your classes in Bali! Keep your head up in this difficult world!"

s6

Lora Korper

"Adriene bedankt dat je mij mijn innerlijke rust terug heb weten te vinden!"

yoga img 26

Christopher Brown

Very professional Yoga teacher! I worked for almost 5 years now with Adriene and she gave me a lot of energy with her mindset at yoga!"